Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

USA-Ghana 1:2 Ghana TOVÁBBMENT!!!!!!:

Az egyetlen állva maradt afrikai csapat, Ghána az Egyesült Államok válogatottja ellen igyekszik kiharcolni a legjobb nyolc közé jutást..

Az afrikai csapat a meccs összességét tekintve jobban játszott, megérdemelten jutott a legjobb nyolc közé. A meccs embere Kingson, aki sokat tett a ghánaiak sikeréért. A meccs lúzere? Talán Clark, akit le kellett cserélni ahhoz, hogy az USA is jól játszon.

Az USA az esélyesebb, de minden lehetséges.....

Egyesült Államok-Ghána  Rustenburg, Royal Bafokeng Stadion. V.: Kassai Viktor
Egyesült Államok: Tim Howard  - Steve Cherundolo, Jay DeMerit, Oguchi Onyewu, Carlos Bocanegra - Landon Donovan, Michael Bradley, Maurice Edu, Clint Dempsey - Jozy Altidore, Robbie Findley.
Ghána: Richard Kingson - John Pantsil, John Mensah, Lee Addy, Hans Sarpei - Anthony Annan, Kevin-Prince Boateng, Dede Ayew, Prince Tagoe - Dominic Adiyiah, Asamoah Gyan.
Ghána és az Egyesült Államok válogatottja négy évvel ezelőtt a csoportkörben csapott össze, akkor az afrikaiak 2-1-re győztek. "Nagyon jó csapat a ghánai, rendkívül atletikusak és technikásak. Kemény feladat lesz, de ez egy remek alkalom a visszavágásra a 2006-os vereségért" - mondta Bob Bradley amerikai szövetségi kapitány. A 2006-os mérkőzésről többen is a lehetőséghez juthatnak majd most is, így Oguchi Onyewut, Steve Cherundolót, Clint Dempsey-t, DaMarcus Beasleyt és Landon Donovant is fűtheti a visszavágás vágya...A teljes cikk:focivb2010