Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

Szex lehet, mobil és twitter nem:

A barátnők, feleségek fogadásától a videójátékok használatáig a játékosok pihenőidejét is beosztják az edzők a labdarúgó-világbajnokságon.

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello megtiltotta volna, hogy a dekoncentrációt kiváltó, bevásárológépeknek tartott feleségek és barátnők a játékosok közelébe kerüljenek Dél-Afrikában. Az olasz vezetőedző állítólag a szobákba beépített kamerákkal akarta ellenőrzi játékosait, de végül megváltoztatta véleményét, írja a Libération című francia napilap.

Diego Maradona argentinjai találkozhatnak nőkkel, de csak a hivatalosan bejelentett feleségekkel, barátnőkkel, és meccsnapokon nem. Fagylaltgépet és több rekesz bort is rendelt a szövetségi kapitány. "A szex része a társadalmi életnek, ezzel nincs is gond. Bajok csak abból származnak, ha azt alkalmi partnerekkel csináljuk" - közölte Donato Villani, a válogatott orvosa.

Javier Aguirre, a mexikóiak szövetségi kapitánya a vb kezdetéig beengedi a nőket, de utána csak akkor, ha a csapat elérte a kitűzött célt, azaz bejutott a nyolcaddöntőbe.

A francia lap szerint az argentinok hat Playstation3-at rendeltek a szállodájukba, a hollandok folyamatosan twitterezhetnek, a brazil Kaká is engedélyt kapott, rendszeresen írhatja a mikroblogját.

Ezzel szemben az angolok és a spanyolok a világbajnokság idején nem használhatják mobiltelefonjaikat, és az internetes közösségi oldalakat sem látogathatják.

A pihenőidőben az új-zélandiak golfozni fognak, a szlovákok pingpongozhatnak, az angolok karaoke-esteket tartanak, az olaszok korlátlanul tévézhetnek a szobájukban.

A legszigorúbb kötöttségek az észak-koreaiakat sújtják: nem adhatnak interjút, nem vehetnek részt fotózáson, az edzéseik rendőrségi védelem alatt, zártan zajlanak, és ha valamelyikük idegennel találkozik, a hivatalos utasításnak megfelelően le kell hajtania a fejét. Forrás: MTI