Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

Juhász Roland: Szégyellem magam:

A válogatott csapatkapitánya úgy érzi, az utolsó 35 perc reménytelen volt, a védő több vezéregyéniséget akar a csapatba, Erwin Koeman pedig a 6-1-es amszterdami vereség után sem nem adja fel.

Megalázó, kiütéses vereséget szenvedett a futballválogatott Amszterdamban, Hollandia vb előtti utolsó edzőmeccsén. Dzsudzsák klasszisgóljával gyorsan vezetést szerzett a magyar csapat, az első félidőben még bírtuk a holland mezőnyfölényt, a másodikban már momentumunk sem volt, a vége 6-1 lett.

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya sajnálkozott a mérkőzés utáni nyilatkozatában: "Ötvenöt percen keresztül méltó ellenfelei voltunk a holland válogatottnak, addig a csapatom azt tette, amit előre elterveztünk. Utána azonban magasabb tempót kezdett diktálni a hazai együttes, mi pedig fáradtan már nem tudtuk felvenni ezt az iramot. A hollandok győzelme megérdemelt, sajnálom, hogy ilyen nagy különbségű vereség lett a vége. Nem adom fel a harcot, a játékosaimtól azzal köszöntem el, hogy pihenjék ki magukat, találkozunk a következő megmérettetés előtt".

A csapatkapitány Juhász Roland elkeseredetten nyilatkozott a Sport1-nek: "Az első félidőben, és a második 10. percéig rendben volt a csapat. Nem tudom, utána mi történt, a szélről megbontottak minket, és ugyanaz volt a baj, mint a németek ellen is, középen üresen járatták a labdát, jól levették az embereket. Szégyellem magam a csapat nevében, nem is nagyon tudok mit mondani, az utolsó 35 perc reménytelen volt, ekkor már nem voltunk csapat."

"Teljesen elvesztettük az akaratunkat. Óriási volt a különbség volt az első félidő és a meccs vége között, ez megengedhetetlen, akkor is, ha sok csere volt. Szétesően játszottunk, megint félúton voltunk, mint a németek ellen. Tudtuk, hogy labdabirtoklásban nagyon jók, de attól nem szabad így szétesni."

"Nagyon nagy probléma, hogy nem megfelelő a csapaton belüli kommunikáció. Én megtanultam, hogy egy-egy szó is sokat segíthet, nálunk ez viszont kevéssé működik. Több vezéregyéniségnek kellene lenni a csapatban, aki adott esetben fel tudja emelni a hangját."Forrás: MTI,Index