Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

Hollandia-Spanyolország 20.30 VILÁGBAJNOKI DÖNTŐ 2010!!! Holland helyzetek, Spanyol balett 0:0 HOSSZABBÍTÁS.....0:1 .....VILÁGBAJNOK 2010 : SPANYOLORSZÁG!!!:

Egyaránt története első vb-címéért küzd a világbajnokság döntőjében az Európa-bajnok spanyol és a korábban kétszer ezüstérmes holland válogatott.

A dél-európai gárda ezt megelőzően még soha nem jutott vb-fináléba, eddigi legjobb eredménye az 1950-es tornán elért negyedik hely volt, míg a hollandok 1974-ben és 1978-ban is elvesztették az aranycsatát. 
A mostani döntő nem csupán azért lesz történelmi, mert mindenképpen új világbajnokot avatnak, hanem azért is, mert európai alakulat eddig még nem tudott diadalmaskodni más kontinensen, és az sem fordult még elő, hogy Argentína, Brazília, Németország és Olaszország egyike sem résztvevője a végjátéknak. A döntőben két gólkirály-jelölt is összecsap: a spanyolok megmentőjének nevezett David Villa, valamint az olasz Internazionaléval az idén mindent megnyert Wesley Sneijder eddig egyaránt ötször talált a hálóba a vb-n. A teljes cikk:focivb2010