Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

fociVb2010: meghághatja a másodedzőt, aki az argentinok győztes gólját lövi....?:

Döbbenetesen trágár nyilatkozattal próbálta meg felülmúlni Diego Maradona szövetségi kapitányt Carlos Bilardo, a vb-rekészülő argentin labdarúgó-válogatott másodedzője.

A 71 éves szakember közölte: világbajnoki cím esetén a győztes gólt szerző játékos "meghághatja" őt. Az interjút közlő Ole sportnapilap a cikk elején óva intett mindenkit, kiemelve, hogy a szöveg "megzavarhatja az olvasók nyugalmát". A korábban nőgyógyászként is dolgozott Bilardo egyébként részletesen beszélt a futballisták nemi életéről és önkielégítéséről a vb alatt, és a beszélgetés végén rá is kérdezett, hogy a riporter biztosan rögzítette-e az elhangzottakat.

Az 1986-ban világbajnok argentin csapat szövetségi kapitányának különös ajánlata vegyes fogadtatásra lelt az együttes tagjainak körében. A csatár Carlos Tevez kijelentette, hogy ha ő szerzi a vb-aranyat jelentő gólt, akkor Bilardo tartsa magát távol tőle. Martin Palermo azonban tréfásan reagált: "Majd felteszek neki egy parókát."

Októberben Diego Maradona két hónapos eltiltást kapott, miután azt üzente az őt bírálóknak, hogy "szopják le". A szakvezető nemrég úgy nyilatkozott: ha csapata megnyeri a vb-t, meztelenül fut majd végig Buenos Aires főterén.Forrás:kisalfold.hu