Kezdőlap      Blog      Menetrend      Hírek a csapatokról      Hírek a foci vb-ről      Érdekességek      Helyszinek      Galéria      Képek      Videók
Blog kategóriák
Hírdetés

Partnerek

Linkgyűjtemény

Linkgyûjtemény
Magyar

Minőségi riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése.

Flavin7 termékek

Műanyag redőny

Kattalógus megkötések nélkül

Ingyenes linkgyűjtemény

Kiváló minoségu ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Kiváló minőségű ablak, ajtó, és árnyékolástechnikai termékek.

Reluxa, amivel sötétheti otthonát!

Web Design Company

Foci.wyw.hu

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Free Websites Links Directory.
Free web directory, find real estate, home & decor, Internet, entertainment links.

http://lecro.info/

http://www.zasie.info/

Inboxu Directory

Ingyenes apróhirdetés

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=276839

https://www.marketagent.com/webfiles/images/banner/MA_B_120x60_03.gif

Az elefántcsontparti támadó a Japán elleni pénteki felkészülési meccs elején sérült meg:

Drogba úgy véli, kartörése miatt nem mehet a vb-re
A péntek kora délutáni svájci felkészülési mérkőzésen Elefántcsontpart válogatottja 2–0-ra legyőzte az ugyancsak a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokságra hangoló Japánt, azonban sikerére árnyékot vet Didier Drogba súlyos kézsérülése.

A Chelsea 19. percben cserét kérő támadóját azonnal a sioni stadionhoz közeli kórházba szállították, és az első vizsgálatok után a nemzetközi sajtó helyszínen tartózkodó munkatársai azt jelentették: Drogba singcsonttörést szenvedett a jobb karjában.

A francia sportlap, a L'Équipe honlapja közölte: munkatársának a könyöke magasságában megsérülő támadó arról beszélt, hogy nem vehet részt a világbajnokságon.

A sérülést okozó belépő a japánok brazil születésú játékosának, Tulio Tanakának a nevéhez fűződik. A védő a meccs addigi szakaszában – éppen Drogba szabadrúgását követően – összehozott egy öngólt, éppen úgy, mint az angolok elleni korábbi felkészülési mérkőzésen, amelyen az ellenfél kapujába is betalált.

Drogba 69 válogatott mérkőzésen 44 gólt ért el, kiváló formában játszotta végig az idényt, és nemcsak teljesítménye, hanem vezéri képességei révén is kulcsfigurája Sven-Göran Eriksson csapatának. Mivel már 32 éves, ha végül tényleg lemarad a dél-afrikai világbajnokságról, alighanem újabb vb-szereplés nélkül fejezi be a pályafutását.Forrás:Nemzeti sport online